понедељак, 17. мај 2010.

MAŠINA ZA PRANJE PASA




Mašina za veš, mašina za osudje,mašina za brijanje,mašina za ovo,mašina za ono..pa što ne bi imali i mašinu za pranje pasa!
Vlasnici više ne moraju gubiri vrijeme na kupanje svojih pasa, jer za pola sata posebno konstruisana mašina obaviće posao umjesto njih.
Mašina je ,medjutim, očekivano izazvala nezadovoljstvo društava za zaštitu životinja, koji je smatraju opasnom i neprimjerenom.
Proizvodjač posebnih mašina za pranje pasa, Naka Honda, kaže da su mašine potpuno bezopasnei ugodne za pse kada se naviknu na tretman. U pola sata koje pas provede u mašini ona ga opere šamponom, ispere ozonskom vodom i osuši ga.
Da bi zaposlenici prodavnice uvjerili okupljene da je mašina bezopasna pokazali su to vlastitim iskustvom,ušavši u mašinu i prošavši čitav tretman.
Pa, kuda ide ovaj svijet, šta je sledeće!?

5 коментара:

  1. Анониман17. мај 2010. 12:45

    I ja se pitam! Za sve ce nam trebati masina, robot, i tko zna sto jos...!

    ОдговориИзбриши
  2. axaxaxaxax super, jos nedostaje masina za cuvanje kucnih ljubimaca..... pa valjda je cilj da se ljubimcima, a pogotovo psima, koji osjecaju raspolozenje svog gazde(studije pokazuju), svakog trenutka dokazuje ljubav. i kad ih setate, i kad ih kupate i hranite....uvjek...ako nije tako ne trebaju vam ljubimci, kupite si onu igracku plasticnu...to nije ose resenje ;)

    ОдговориИзбриши
  3. ma ja bih prije strpala te koji su njeni idejni tvorci..

    ОдговориИзбриши
  4. axaxaxxa pa da, da speru iz mozga misao da se tako moze postupat sa zivotinjama. stvarno su zivotinje za pojedine ljude, gospoda !

    ОдговориИзбриши