понедељак, 17. мај 2010.



LJUBAV NA TRŽIŠTU

U Pekingu je nedavno otvoren LJUBAVNI SUPERMARKET u kome samci mogu da nadju partnera , po svom ukusu i ostvare stabilnu vezu. Njegovi vlasnici kažu da zainteresovanih ima mnogo i da posao ide odlično.Klijenti su obavezni da za učlanjenje plate tri američka dolara, a onda mogu da krenu sa pretraživanjem podataka i fotografija. Podaci o klijentima izloženi su u digitalnim ramovima na zidovima supermarketa i svaki posjeduje i lični identifikacioni broj.Tvorci projekta kažu da je ovakav način upoznavanja bolji od onlajn servisa gdje su moguća i neprijatna iskstva.
U supermarketu vlada prijateljska atmosfera, pa se i upoznavanje odvija lakše. Ovo kinesko tržište ljubavi do sada je spojilo oko pedeset parova.
Pitam se, kako bi u Crnoj Gori funkcionisao ovakav biznis.Da li bi to bila propala investicija ili ideja koja bi se pokazala perspektivnom!? . Čini mi se,ovo drugo,jer,Crnogorci kao narod su tradicionalno zatvoreni za sve što je novo i drugačije od ustaljenog.No,ko zna,ukoliko ovu ideju neko sprovede i kod nas,vidjećemo koliko je hrabrih i smjelih i da li se nešto u našoj svijesti zaista promijenilo,da li se naša svijest oslobodila.

3 коментара:

  1. sad i ljubav mozemo da trazimo u marketu...mozda budu i neki popusti,rasprodaje:D

    ОдговориИзбриши
  2. svidjaju mi se ove zanimljivosti, odakle ih vadis :) pa zasto da ne , kada je sve obesmisljeno, sto da ne ...i ljubav naci na polici u supermarketu, nista nemoguce.... amerikanci su mi malo, po tom pitanju cudni. stvarno imaju bujnu mastu, koja se, sto je najgore, siri poput epidemije....jadni mi :P

    ОдговориИзбриши
  3. a mogu li da se prodaju sadasnji partneri?xaxaxaxaxaxaxax

    ОдговориИзбриши